• Момин Поток бб, 1000 Скопје, Македонија
  • elektroneon@t-home.mk
  • 02 3095 156, 02 3095 295

Што нудиме ние?

Конструкции

Изработуваме крупни проекти од областа на светлосни реклами и столбови тотеми со разновидни принт фолии. Посетете не, ќе се договориме.

Повеќе

Печатарска услуга

Нудиме било каква форма на печатарска услуга согласно буџетот со кој располага клиентот и големината на печатениот медиум кој сака да го постигне.

Повеќе

Брендирање

Брендирaње на возила, излози и слично.Повелете кај нас, ќе ни биде мило да ве услужиме како наш клиент, а ке бидете пријатно изненадени од идеите.

Повеќе

Гравирање на CNC

Гравирање на CNC компјутерски машини како и сечење со употреба на материјали како што е плексиглас, поликарбонат, алукобонд, форекс и др.

Повеќе

Што не прави подобри од другите

  • Целосно посветени на политиката на квалитет во секој сегмент од нашето работење. Ги завршуваме сите активности со следење на процедурите за врвен квалитет, со цел да стигнеме до конечните резултати, кои ја носат довербата на нашите клиенти.

  • Нашата главна мисија е задоволниот купувач. Тоа за нас преставува најголем предизвик и задача. Затоа се трудиме да обезбедиме најквалитетен прозвод по конкурентни цени. нашето производство не е сериско, го третираме секое барање и секој клиент поединечно.

  • Ги следиме новите трендови и технологии во рекламирањето и печатењето. Со континуирано подобрување на услугите кои ги нудиме ние постојано стекнуваме нови клиенти. Нашите задачи ги извршуваме брзо и одговорно.

За ЕЛЕКТРОНЕОН

Фирмата „ЕЛЕКТРОНЕОН“ е основана во 1968 година од Г-дин Живко Јосифовски, која стартуваше како занаетчиски дуќан за подоцна да прерасне во современа производна компанија и непрекинато до денес да ја обавува таа дејност. „ЕЛЕКТРОНЕОН“ е современа производна компанија која што во доменот на услугите за изработка на натписи на фирми целосно ја прати светската технологија и современите трендови. Потврда за тоа се референците стекнати надвор од Македонија за потребите на големите магнати од областа на текстилната, електронската и други индустрии. Изработени светлечки реклами ги красат халите на многубројни Европски саеми каде што изложувале голем број на фирми. Во рекламите што се изработуваат се користи високо квалитетен репро материјал од увозно потекло, за kој се дава повеќе годишна гаранција. Изработуваме идејни решенија и го финализираме готовиот производ до довршување, вршиме осветлување и монтажа на лице место.